Izgubljeni psi

Max i Luna uplašili su se petardi i pobjegli iz dvorišta

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
04.01.2022.
u 15:20
Do sada ih nitko nije vidio, a vlasnici čekaju bilo kakve informacije koje bi im mogle pomoći da pronađu svoje kućne ljubimce
Pogledaj originalni članak

Dok su proteklih dana neki uživali u zvukovima i mirisima eksplozivnih sredstava uz koja su slavili i proslavljali blagdane, u Dugom Selu zbog straha od pucnjave pobjeglo je više kućnih ljubimaca. Neki su vraćeni svojim kućama zahvaljujući dojavama i pomoći ljudi koji su ih vidjeli. Tako je pronađena i kujica Ziva, a dojava je stigla iz Zeline. No, Max i Luna još uvijek se traže.

Max je cane corso, pobjegao je na području Rugvice. Bio je u dvorištu kad je u njega ubačena petarda. Velik je, sukladno pasmini, ali je civiliziran, druželjubiv i ne napada druge pse. Ako ga vidite, pokušajte ga zadržati i javite zabrinutim vlasnicima na 091/20-06-507, odmah će doći po svog psa. Jednako tako, na isti broj možete javiti i ako imate bilo kakve informacije koje bi im mogle pomoći u potrazi za psom.

Iz dvorišta na području Dugog Sela pobjegla je i kujica Luna. Ni njezini vlasnici do sada nisu imali uspjeha u potrazi, a nitko im se nije ni javio da je kujicu negdje vidio. Ako im možete pomoći u potrazi, negdje ste vidjeli Lunu, nazovite na 091/30-70-836.

Foto: Privatni album

 

Ključne riječi
pas
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.