POD ISTRAGOM

Majku zatukao rukama i nogama jer ga je zlostavljala?

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
Majku zatukao rukama i nogama jer ga je zlostavljala?
18.11.2017.
u 10:38
Sve se dogodilo 16. studenog u stanu u kojem su majka i sin zajedno živjeli.
Pogledaj originalni članak

Mladić (28) sumnjiči se za teško ubojstvo vlastite majke, a istragu je protiv njega pokrenulo Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Sumnja se da ju je ubio iz osvete jer ga je više godina zlostavljala.

Sve se dogodilo 16. studenog u stanu u kojem su majka i sin zajedno živjeli, a osumnjičeni 28-godišnjak majku je najprije počeo udarati nogama i rukama po tijelu, a potom joj udarcima u glavu nanio više teških ozljeda glave koje su dovele do smrti.

Tužiteljstvo je tražilo da mu se istražni zatvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MX
Mister X
14:41 19.11.2017.

Zločesta mamica zlostavljala dobrog si-neka koji je trebao otiči od mamice prije nekih 10 godina . Ja bi mu to uzeo za otežavajuću okolnost jer ne može dokazati da on nije taj koji je majku zlostavljao kad su bili sami zajedno a ne obratno !!!!

MO
morska
16:48 18.11.2017.

Treba to ispitati, mozda je mama stvarno zlostavljacica pa napravila psihopata od njega, mozda je bila prepopustljiva. Odnos svakako nije bio normalan.