Bez grižnje savjesti

Majka ostavila troje djece same kod kuće i otišla na ljetovanje

Foto: Jack Hill/News Syndication/PIXSELL
Majka ostavila troje djece same kod kuće i otišla na ljetovanje
30.11.2017.
u 23:18
Majka (37) je ostavila dvoje djece u dobi od šest i osam godina na čuvanje najstarijem bratu koji ima 16 godina
Pogledaj originalni članak

Jedna majka (37) iz Engleske šokirala je sve kada je svoju djecu ostavila same kod kuće, a ona je na tjedan dana otišla na ljetovanje u Španjolsku.

Naime, majka je djecu ostavila kako bi se išla družiti sa svojim prijateljima na natjecanju bodybuildera u Španjolskoj. Identitet majke nije otkriven zbog zaštite djece, no poznato je kako je ostavila dvoje djece u dobi od šest i osam godina na čuvanje najstarijem bratu koji ima 16 godina.

Da su djeca sama kod kuće saznalo se kada je najmlađe dijete reklo učiteljici kako majke nema kod kuće. Iz škole su odmah pozvali socijalnu službu, no majka se odbila vratiti kući. Pokušala ih je dati na čuvanje ženi koja je već optužena za seksualno zlostavljanje djece, objavio je sud u Liverpoolu.

Iako joj je naređeno da se vrati kući prvim zrakoplovom, ona je ipak odlučila ostati do kraja tjedna pa je sada osuđena na 12 mjeseci zatvora zbog zanemarivanja djece.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
07:59 01.12.2017.

Danasnje "fejserice"...bitniji je selfie neg djeca..

Avatar nekakav
nekakav
07:49 01.12.2017.

otišla je u španjolsku, na ljetovanje, to je strašno. to treba kazniti. i još je djecu ostavila samu, na brigu 16 godišnjaku... pa ona mu je uzela djetinjstvo, kakva je to majka. da, 12 mjeseci zatvora, to je mjera koja će obitelji,. posebno djeci, pomoći. tjedan dana bez majke djeca nisu mogla 'izdržati', ali će godinu dana moći. baš onak,. pravnički, pravedno, riješeno. nego, ništ ne piše, jel se provela bar na moru?

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:36 30.11.2017.

OK, zanimljiv članak, ali zakaj na naslovnici nema da je Šeks bivši doušnik UDBE, nego ove idiotarije....