Ups...

Majka objavila da prodaje ormar, no svi pričaju o njezinom odrazu u ogledalu

Foto: Twitter
grudi u ogledalu
Foto: Twitter
grudi u ogledalu
15.10.2018.
u 20:05
Žena je ormar fotografirala u toplesu, no nije razmišljala da na zidu ima ogledalo...
Pogledaj originalni članak

Britanka Sophie Eke na Twitteru je objavila urnebesnu prepisku sa svojom majkom koja joj je poslala kako je objavila na internetu da prodaje ormar, no napravila je jednu veliku pogrešku.

Žena je, naime, ormar fotografirala bez odjeće, barem one na gornjem dijelu tijela, pa su joj se grudi vidjele u ogledalu koje se nalazi između dva ormara.

Nakon što je objavila oglas, javila joj se jedna žena i ukazala joj na pogrešku, a ona je to odmah javila svojoj kćeri.

No, kći Sophie je njezin gaf morala podijeliti s javnosti pa je prepisku s majkom objavila na Twitteru.

– O moj Bože, Sophie, objavila sam fotografiju ormara koji prodajem i jedna žena mi je poslala poruku da može vidjeti moje grudi. Ogledalo... – napisala je majka svojoj kćeri te joj je poslala fotografiju koju je objavila na internetu.

– Ne želim biti nepristojna, no odmah sam to uočila. Na fotografiji ormara koje ste stavili na prodaju vide se neke grudi u ogledalu. Oprostite, ali samo sam željela da znate – napisala joj je žena koja je vidjela oglas.

Zahvaljujući nesmotrenosti svoje majke, Sophina objava postala je hit na internetu te je na Twitteru sakupila preko 80 tisuća lajkova.

>> Uhvaćeno nadzornom kamerom: Nesmotrenost ih je koštala bolova

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar maxist
maxist
21:13 15.10.2018.

japanska poezija...dvije sise koje vise......

NE
Nevjerovatno
09:34 16.10.2018.

A "publika" treba misliti da je to bilo slucajno ;-) ;-)

DU
Deleted user
19:03 16.10.2018.

Jesenti milu bigulicu, dokle ću morati ponavljati da je vrhunskoj novinarskoj poslenici Lubina Karolinici iz ovih stopa potrebno povisiti plaću za 87,34 posto?! Nečuveno je da se mjerodavni oglušauju na to. Ako Karolinica nije zavrijedila povišicu, onda zbilja ne znam tko jest. Gdje bi bio Večernbji da nema nje!