BIZARNO

Majka noktaricom izbola drugu zato što je izbacila iz WhatsApp grupe

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
Majka noktaricom izbola drugu zato što je izbacila iz WhatsApp grupe
14.02.2019.
u 15:41
Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život"
Pogledaj originalni članak

Majka (27) izbodena je osam puta u glavu pomoću noktarice nakon što je odlučila izbrisati drugu majku iz WhatsApp grupe. Grupa je kreirana za majke djece koja pohađaju vrtić u St Petersburgu, Rusiji, kako bi razgovarale o tekućim događajima. No, Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život", prenosi Mirror.

Lyudmila Balkovaya-Kunitskaya (28) navodno je napala Anastasiu, iako tvrdi da je Anastasia zapravo prvo napala nju, te se ona samo branila. Obje su žene prevezene u bolnicu nakon što se online nesuglasica pretvorila u krvavu borbu ispred državnog vrtića. 

-Dala mi je zli pogled, a onda je počela vikati na mene. Zgrabila me za kosu i povukla dolje. Prvo me udarila u čelo uslijed čega sam pala na pod, a onda me udarila oštrim predmetom- kazala je Anastasia. 

-Policija proučava sve okolnosti sukoba- izjavio je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova. -Uskoro će se donijeti odluka o kaznenoj prijavi- dodao je.

>>Pogledajte video: Razbojnik zaskočio baku

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Kljusar
Kljusar
20:14 14.02.2019.

svi nisu svi svoji ne samo ona