PRIJAVLJEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Lovačkim nožem izbo brata, majku i šogoricu

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Lovačkim nožem izbo brata, majku i šogoricu
19.07.2019.
u 12:58
Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke  i opasnosti od ponavljanja djela.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (57) pritvoren je i protiv njega je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubojstva, nanošenja teške ozljede i pokušaja nanošenja teške ozljede.

Sumnjiči ga se, da se 12. srpnja 2019. u Puli, u stanu na prvom katu stambene zgrade u kojem živi zajedno sa svojom majkom, bratom i njegovom nevjenčanom suprugom posvađao s bratom.

Nakon kraće svađe 57-godišnjak je uzeo lovački nož kojim je više puta ubo i zarezao brata po prsima, ozlijedivši ga opasno po život.

Teško je ozlijedio i majku, a lakše šogoricu koje su ga pokušala spriječiti  u napadu na brata. Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke  i opasnosti od ponavljanja djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
boskovic
18:44 19.07.2019.

Zalosno svaki dan neka ubojstva i to blizu rodbinu Alkohol unistava covjeku pamet