LOV

Lovac Ivan Hajoš odstrijelio trofejnog jelena 'dvadesetšesterca'

Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
Lovac Ivan Hajoš odstrijelio trofejnog jelena 'dvadesetšesterca'
04.09.2012.
u 14:39
Vrijednost ovog trofeja na tržištu kreće se od 20.000 do 30.000 eura, tvrdi Miroslav Buneta, predsjednik Županijskog lovačkog saveza
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA – Predsjednik Lovačke udruge 'Fazan' Špišić Bukovica, lovac Ivan Hajoš u petak je oko 5.35 sati u šumskom predjelu Bušetinski put odstrijelio kapitalni primjerak običnog jelena "dvadesetšesterca". Riječ je o najtrofejnijem jelenu koji je u posljednjih dvadesetak godina odstrijeljen na području Virovitičko-podravske županije. – U našim je lovištima najviše jelenske i crne divljači, što je rezultat stalne brige više od 1450 lovaca. I do sada je bilo vrijednih trofeja, ali ne kao ovaj – kaže Miroslav Buneta, predsjednik Županijskog lovačkog saveza potvrđujući da je vjerojatno riječ o jelenu od 260 točaka, trofeju koji na tržištu stoji između 20.000 i 30.000 eura. Konačnu ocjenu ubrzo će dati stručna komisija Lovačkog saveza Hrvatske. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:03 04.09.2012.

Dajte mi recite, a kome bi to on mogao prodati te rogove?

Avatar madcap
madcap
18:03 04.09.2012.

Bolesno. Za povratit!