KRAĐE I PROVALE

Lopov nasrnuo na prodavačicu pa ukrao parfeme, a lažne trgovačke putnice ženi ukrale nakit

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Pixabay
Ilustracija
22.01.2021.
u 10:47
U večernjim satima, točnije u 22.30 u Sunekovoj ulici orobljen je kiosk
Pogledaj originalni članak

Parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna, ukrao je za sada nepoznati počinitelj iz trgovine u Ulici Julija Knifera u Novom Zagrebu.

Kako je priopćila zagrebačka policija, dogodilo se to 20. siječnja u 16.40, kada je nepoznati kradljivac u trgovini fizički nasrnuo na 24-godišnju zaposlenicu, nakon čega je ukrao parfeme i pobjegao. Slučaj je policiji prijavljen dan kasnije no nije pojašnjeno zašto.

U Ulici Trnsko, pak, dvije su kradljivice 21. siječnja oko 10 sati došle do stana 74-godišnjakinje. Lažno su joj se predstavile kao  zaposlenice poduzeća koje distribuira lijekove. Nakon što ih je ona pustile u stan, one su iskoristile njezinu nepažnju te su joj ukrali nakit. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

A u večernjim satima, točnije u 22.30 u Sunekovoj ulici orobljen je kiosk. Tamo je nepoznata kradljivica oštrim predmetom zaprijetila  62-godišnjoj zaposlenici koju je potom i fizički svladala, prije no što je ukrala nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegla. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.