Zlouporaba droga

Laboratorij za proizvodnju marihuane nađen u Osijeku

Foto: PU osječko-baranjska
Laboratorij za proizvodnju marihuane nađen u Osijeku
19.10.2020.
u 13:08
Istog dana, pretragom doma i drugih prostorija kod 23-godišnjaka iz Viljeva, policijski službenici su pronašli i oduzeli 6,9 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu i drobilicu za usitnjavanje marihuane
Pogledaj originalni članak

Improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane pronašla je policija u Osijeku u nedjelju

 - Pretragom obiteljske kuće kod 34-godišnjaka iz Osijeka policija je pronašla improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane koji je opremljen s uređajem za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka za unutarnji uzgoj biljaka. U pretrazi je pronađeno i oduzeto i 1927,2 grama marihuane, 2555 sjemenki marihuane, 2 mililitra ulja cannabis, drobilicu za usitnjavanje marihuane i 500 kuna u raznim apoenima - navode u PU osječko-baranjskoj.

Istog dana, pretragom doma i drugih prostorija kod 23-godišnjaka iz Viljeva, policijski službenici su pronašli i oduzeli 6,9 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu i drobilicu za usitnjavanje marihuane. Protiv njega je podnesena kaznena prijava. Osječanin je, pak, uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.