malo se zanio

Kum 'začinio' vjenčanje skokom. Rasparao hlače i šutnuo djeverušu nogom u glavu!

Foto: ABC News screenshot
vjenčanje,najgora fotka,skok
Foto: ABC News screenshot
vjenčanje,najgora fotka,skok
Foto: Youtube
Kum 'začinio' vjenčanje skokom
15.07.2014.
u 08:49
Tyler Foster (28) iz američke savezne države Washington našao se u za njega prezahtjevnoj ulozi kuma na vjenčanju prijatelja na Jamajci
Pogledaj originalni članak

Ono što ostaje kao najljepša uspomena nakon svakog vjenčanja fotografije su sudbonosnog dana. U želji da uobičajeno poziranje začini sitnom ludorijom, jedan se kum zanio i izazvao pravi incident, piše ABC News.

Tyler Foster (28) iz američke savezne države Washington našao se u zahtjevnoj ulozi kuma na vjenčanju prijatelja na Jamajci. Sve je bilo u najboljem redu dok se društvo nije okupilo za zajedničko fotkanje. Predivna mlada, plaža iz snova i dobra atmosfera nagnali su mladića da učini nešto ''nezaboravno'', a to je bio skok u zrak. No stvari su u nekoliko sekundi otišle u smjeru u kojem nije želio.

– Pomislio sam da bi bilo divno poletjeti i tada sam skočio – prepričao je Foster trenutak prije nego što je skokom umalo nokautirao djeverušu i rasparao skupocjene hlače. Nesretna djevojka koju je pogodio nogom u glavu srećom nije ozlijeđena. Kad je došla k sebi, nasmijala se i nastavila sa zabavom. Mladić je iskoristio prigodu i fotografiju objavio na Redditu. Šokirala ga je brzina kojom su je ljudi dijelili i komentirali. Osim što je zaradila epitet ''najgore fotografije s vjenčanja ikad'', Fostera su znatiželjnici u šali ispitivali je li djeveruša preživjela šašavu akrobaciju.

>>Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge – evo zašto!


ABC News | ABC Sports News

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TM
tony_montana
09:09 15.07.2014.

koja fakin glupost

Avatar Idler 3
Idler 3
10:06 15.07.2014.

Kaj znači "šutnuo" i na kojem jeziku ?!

M3
Miške 3
19:00 15.07.2014.

Idler 3 Kaj znači "šutnuo" i na kojem jeziku ?! -- Na šatrovačkom.