Problemi u WC-u

Ovako poznata Hrvatica djeci objašnjava gdje trebaju vršiti nuždu

Foto: Facebook
Kristina Kuzmić
Foto: Facebook
Kristina Kuzmić
09.06.2017.
u 11:15
Osječanka Kristina Kuzmić tijekom rata je odselila u SAD, a danas je na Facebooku prati više od milijun ljudi
Pogledaj originalni članak

Osječanka Kristina Kuzmić, koja je tijekom Domovinskog rata odselila u SAD i ostvarila američki san, osvojila je internet fotografijom kojom je pokazala kako svoju djecu pokušava naučiti gdje trebaju obavljati malu nuždu. 

Majka troje djece tako je na toaletnu školjku stavila natpise gdje trebaju mokriti, a fotografiju je potom podijelila sa svojim obožavateljima na Facebooku, kojih je više od milijun. 

Kristina tako djeci objašnjava da se po dasci WC-a ne smije piškiti, ali da za to nije ni pod. Fotografijom je osvojila svoje fanove te zaradila više od 150.000 lajkova. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar tituš
tituš
12:26 09.06.2017.

a gdje ona piški i kaki, na internetu, pa svi u njenoj kakici i pišalini uživaju! 1 milijuna "sretnika" koji je prate ..

LI
liliZG
11:32 09.06.2017.

zar stvarno???

Avatar davcro
davcro
12:59 09.06.2017.

blago njoj vidim da je ostvarila američki san kad je sva popišana i pokakana