misterij leta mh370

Kopilot Boeinga pokušao uspostaviti poziv prije nestanka!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Kopilot Boeinga pokušao uspostaviti poziv prije nestanka!
12.04.2014.
u 16:54
Malezijski mediji pišu da je kopliot Fariq Abdul Hamid navodno uspio uspostaviti poziv mobitelom, no da je on istog trena prekinut
Pogledaj originalni članak

Kopilot nestalog Boeinga 777 Malaysian Airlinesa Fariq Abdul Hamid uzaludno je pokušao uspostaviti poziv mobitelom neposredno prije nestanka zrakoplova 8. ožujka. Činio je to, piše Mirror, dok je Boeing letio nisko iznad Penanga, otprilike pola sata prije ponoći.

Malezijski mediji pišu da je signal s njegova mobitela registrirao toranj Telca te da je Fariq navodno uspio uspostaviti vezu koja je odmah pukla. Još nije poznato koga je pokušao kontaktirati, no pretpostavlja se da riječ o njegovoj majci s kojom je bio vrlo blizak. Policija nije željela komentirati ove navode dok su iz Telca poručili da ne znaju ništa o slučaju. Međutim, oglasio se malezijski ministar prometa te oštro demantirao ove tvrdnje.

- Da se to uistinu dogodilo, znali bismo već odavno - kazao je Hishammuddin Hussein i dodao kako su mnoge tvrdnje koje posljednjih tjedana kolaju u medijima neistinite. Istražitelji i dalje pokušavaju otkriti sudbinu leta MH370 koji je prevozio 239 ljudi iz Kuala Lumpura u Peking. Potraga u Indijskom oceanu pokušava doći do crne kutije čije su signale navodno detektirali u moru, no oni su sve slabiji, kao i nada u njen pronalazak.

>>Potraga nastavljena, ali strahuje se da su baterije u crnoj kutiji prazne

>>Svi putnici nestalog aviona su živi i zatočeni u Afganistanu?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar RoSSerb
RoSSerb
17:05 12.04.2014.

Ma kakva bogati misterija. Avion otet , čitav sletao na ono ostrvo koje nije ucrtano ni na jednu mapu ...čak ni na google earth..nema koordinata...a ono što nema koordinate ne postoji ... Avion će biti upotrebljen za terorističku akciju , bez ikakve dileme.Na to nećemo dugo čekati .Svakako ove godine.