Osudila pojavu

Grabar-Kitarović o svastici na Poljudu: Tražim žurnu istragu

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Grabar-Kitarović o svastici na Poljudu: Tražim žurnu istragu
13.06.2015.
u 11:30
Hrvatska ima najbolje i najvjernije navijače, ali i vrlo ozbiljan problem s huliganima - istaknula je predsjednica u priopćenju
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je sinoćnju pojavu na Poljudu na čijem je travnjaku netko iscrtao nacistički simbol.

- Najoštrije osuđujem pojavu svastike na travnjaku na sinoćnjoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije u Splitu. Hrvatska ima najbolje i najvjernije navijače, ali i vrlo ozbiljan problem s huliganima kojima je cilj ocrniti ne samo hrvatski nogomet, nego i hrvatsku državu - stoji u priopćenju predsjednice Grabar-Kitarović u kojem je istaknula da traži žurnu istragu.

- Ovime je nanesena nemjerljiva šteta ugledu naših građana i naše domovine u svijetu, te tome i takvima treba konačno stati na kraj. Tražim ‎žurnu istragu, odlučnu reakciju svih nadležnih institucija u cilju pronalaženja i procesuiranja počinitelja - poručila je Grabar-Kitarović.

>> Ministar Ostojić o kukastom križu: Da se zvijezda ukazala bilo bi viđeno!

>> Splitska policija podnijela prijavu za kukasti križ na Poljudu!

>> Neoprostivo! Vjerojatno ćemo uložiti protest Uefi!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 153

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:52 13.06.2015.

Drugovi koji se bore protiv HNSa ne biraju sredstva , sve da bi uhljebili svoje . Zna se tko su majstori podmetanja pa to gledamo preko tri godine,

LE
lega01
11:59 13.06.2015.

Ako ga se nađe, lijepo u buksu barem 2 godine sa optužbom za širenje rasne, nacionalne i ostalih mržnji, i poticanje na nasilje (nacistički režim čiji je to znak je bio nasilan režim). i tako sa svakim slijedećim pa ako ponove... onda 5 godina... i tako redom... pa da vidim tko će slijedeći.

VE
verakruz
11:45 13.06.2015.

prihvatisemotike i Stipeprof --- Vas dvojica ste sumnjivci za nacrtanu svastiku. Ili vaši istomišljenici, svejedno. Zato sad imate razlog za pljuvanje po Hrvatskoj, našoj reprezentaciji i Hrvatskoj Predsjednici... Ne vidim kome drugom bi ta svastika mogla koristiti? I ja želim žurnu istragu, to nijedan domoljub neće nacrtati, nego samo onaj tko mrzi Hrvatsku i želi joj napakostiti uz neviđenu "reklamu" ...