DIP

Kolinda Grabar Kitarović na korištenje dobila Vilu Prekrižje do stupanja na dužnost

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović na korištenje dobila Vilu Prekrižje do stupanja na dužnost
09.02.2015.
u 11:46
Odlučeno je da će se gospođi Kolindi Grabar-Kitarović predati Odluka o izboru za predsjednicu Republike Hrvatsku sutra u 11 sati u Vili Prekrižje, koju će koristiti do stupanja na dužnost
Pogledaj originalni članak

Predstavnici Državnog izbornog povjerenstva danas su se sastali s predstavnicima novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Odlučeno je da će se gospođi Kolindi Grabar Kitarović predati Odluka o izboru za predsjednicu Republike Hrvatsku sutra u 11 sati u Vili Prekrižje, koju će koristiti do stupanja na dužnost.

>> Vesna Pusić: To je tako bijedno da radije ne bih komentirala

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar mili99
mili99
13:09 09.02.2015.

Dolazi nam prava hrvatska predsjednica kakvu je želio hrvatski narod. Zivjela nam Kolinda!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:20 09.02.2015.

Jos par dana pa imamo hrvatsku predsjednicu, nakon 15 godina balkanske čarsije.

Avatar mili99
mili99
13:10 09.02.2015.

Riješili smo se Josipovića, još samo da Zoki ode sa svojom bahatom ekipom i Hrvatska, napokon, može krenuti u pozitivnom smjeru!