Četiri osobe uhićene

Kod Vinkovaca otkriven laboratorij za uzgoj marihuane, u Vukovaru pronađena hrpa droge

Foto: PU vukovarsko-srijemska
Foto: PU vukovarsko-srijemska
Foto: PU vukovarsko-srijemska
Foto: PU vukovarsko-srijemska
Foto: PU vukovarsko-srijemska
10.09.2019.
u 11:52
UVukovaru je pronađeno oko 200 grama marihuane, 17 grama speeda, 1 gram hašiša, 1009 komada tableta ecstasy i tri digitalne vage.
Pogledaj originalni članak

U PU Vukovarsko – srijemskoj nastavljaju s kontinuiranim radom s ciljem suzbijanja preprodaje droga na širem vukovarskom i vinkovačkom području. Iz policije su izvijestili kako su obavljenim pretragama stanova u Vukovaru pronađeno je oko 200 grama marihuane, 17 grama speeda, 1 gram hašiša, 1009 komada tableta ecstasy i tri digitalne vage.

Navode i kako su u pretrazi obiteljske kuće u Vođincima, sela nedaleko od Vinkovaca, pronašli i laboratorij za uzgoj marihuane koji se sastojao od improviziranog šatora, ventilacijskog sustava, prigušnice za svjetlo, sustava za navodnjavanje. Tom prilikom pronađeno je i više litara tekućine za prihranu biljaka te oko 70 grama marihuane.

Četiri su osobe uhićene i predane pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Inače, Vukovarsko – srijemska županija nalazi se na krijumčarskoj ruti koja spaja zemlje zapadne Europe s istokom.

>> Video: Droga sakrivena u kamionu hladnjači 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
Jagoda
12:26 10.09.2019.

"Laboratorij za uzoj marihuane"? .... šta fali tegli?