zapljena na krku

Kod muškarca (58) pronađena neviđena količina oružja i streljiva

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
streljivo i oružje na krku (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
oružje
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
streljivo i oružje na krku (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
streljivo i oružje na krku (1)
21.09.2010.
u 12:04
Policija još utvrđuje što je 58-godišnjak htio učiniti s tim oružjem.
Pogledaj originalni članak

RIJEKA/KRK - Zajedničkom akcijom Policijske postaje Krk i Odjela organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske, u mjestu Risiki na otoku Krku u ponedjeljak, 20. rujna, zaplijenjena je veća količina oružja i eksplozivnih tvari.

Kriminalistička obrada nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom, u čijem su stanu u Risiki pronađeni oružje i eksplozivne tvari, još uvijek traje, kazao je na izvanrednoj konferenciji za novinare Željko Fagnjen, načelnik Odjela općeg kriminaliteta.

U tijeku je i pretraga njegova stana u Rijeci, gdje je ovaj 58-godišnjak nastanjen. U stanu u Risiki policija je pronašla 6 poluautomatskih pušaka, 6 pušaka M 48, tri puškostrojnice, 258 zabranjenog streljiva, 4,8 kg trotila, 4,8 kg eksploziva, 60 metara sporogorećeg štapina i tromblonsku minu, dok je pretagom stana u Rijeci pronađeno i 6 kilograma baruta te više od 11 tisuća različitog streljiva.

Policija još utvrđuje što je 58-godišnjak htio učiniti s tim oružjem.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar zanusi13
zanusi13
13:01 21.09.2010.

Joj, da mi je ovaj MG42 (ili M53) sa slike i to na tronožnom postolju, s jedno 20 municijskih kutija po 300 metaka u redeniku, i još spojenih, pa ga postaviti na Markov trg i sačekati \'uglednike\', pa ih malo pošpricati.... Dam glavu da puno hrvatskih građana mašta o tom pothvatu... Ma da ih polijem samo malo ....

BR
brainiac
13:25 21.09.2010.

Turisticku ponudu za americke Rednecke?

KU
kukuriku
18:33 21.09.2010.

ma to je neki JNA-podoficir,..koji je cúva \"antifasisticko\" -oruzje od Linicá i Rijeckog Esdipija....