SANACIJA U TIJEKU

Kiša potopila učionice vukovarske osnovne škole, nastava obustavljena do srijede

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Polava, Vukovar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
vUKOVAR
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
vUKOVAR
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
vUKOVAR
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
vUKOVAR
03.10.2019.
u 15:05
Inače, prostorije OŠ Dragutina Tadijanovića koriste i učenici Strukovne škole koja je oštećena u nevremenu koje je početkom srpnja pogodilo Vukovar
Pogledaj originalni članak

U vukovarskoj Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića do srijede, 9. listopada, obustavljena je redovita nastava. Razlog tome su kiša i vjetar koji su Vukovar pogodili u srijedu navečer i tijekom noći što je prouzročilo poplavu na katu škole.

-U školi su u tijeku radovi na energetskoj obnovi školi u okviru koje je rađeno krovište škole. Limovi su postavljeni ali nisu bili dignuti opšavi pa pa je vjetar nanio vodu koja je prošla ispod i poplavila dio učionica. Nismo mogli organizirati normalnu nastavu pa je donijeta odluka da se nastava obustavi do srijede kada će djeca ponovno sjesti u školske klupe, rekla je ravnateljica škole Lidija Miletić.

Dodaje kako šteta nije velika, da se parket u učionicama nije podigao kao i da je voda odmah pokupljena. Zaštićeni su i računari i pametne ploče. Očekuju se i isušivači vlage iz Crvenoga križa koji bi trebali riješiti problem vlage u učionicama.

Inače, prostorije OŠ Dragutina Tadijanovića koriste i učenici Strukovne škole koja je oštećena u nevremenu koje je početkom srpnja pogodilo Vukovar.

VIDEO Nevrijeme u Vukovaru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
CroZrakomlatNo1
16:06 03.10.2019.

Probajte ucit u skoli vjeronauk pa da vidimo ako ce jos biti poplava!!! Ako bude predsjednik Bogubojazni Škoro bit ce i poplava manje, jer je Škoro Božji i Bogu dragi Hrvat!!!!