božićni domjenak snv-a

Karamarko neće Pupovcu u goste

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Karamarko neće Pupovcu u goste
05.01.2015.
u 07:30
– Drago nam je što će nam nakon dvije godine doći predsjednik Ivo Josipović – kaže Milorad Pupovac
Pogledaj originalni članak

Na božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća (SNV), na kojemu se tradicionalno okuplja (i) politička elita zemlje, u utorak u Novinarski dom doći će premijer Zoran Milanović, predsjednik Sabora Josip Leko, a ove godine i predsjednik Ivo Josipović.

– Drago nam je što će na naš božićni domjenak nakon dvije godine doći predsjednik Ivo Josipović. Gospođu Kolindu Grabar-Kitarović nismo službeno pozvali, ali svi su dobrodošli – rekao nam je predsjednik SNV-a Milorad Pupovac.

Iako je pozvan na domjenak, neće doći ni predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Iz HDZ-a poručuju kako će uime stranke doći međunarodni tajnik Miro Kovač. A Kovač će na domjenku, kao šef njezina stožera, predstavljati i Kolindu Grabar-Kitarović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

DU
Deleted user
08:08 05.01.2015.

Koja sprdnja, oni čiji su roditelji i braća kroz povijest ubijali svećenike i popove, rušili i palili crkve sada organiziraju vjerska okupljanja.

DU
Deleted user
07:38 05.01.2015.

Što ti ljudi imaju sa sa rođenjem Isusa? pa komunisti i njihova djeca su proganjali sve one koji su slavili Njegovo rođenje.

DU
Deleted user
08:08 05.01.2015.

Dobar potez! Pravoslavni Božić slave građani drugog naroda i normalno je da tome nazoči međunarodni tajnik stranke, u ovom slučaju HDZ-a. Svatko u državi Hrvatskoj ima pravo ispovijedati svoju vjeru (Hrvatska je u EU navedana kao najbolji primjer odnosa sa muslimanskom zajednicom) tako isto pravo uživaju i svi drugi. S moje strane svim pravoslavnim vjernicima ( ne raznim komunističko-populističkim posjetiocima domjenka) sretan Božić... Hristos se rodi.