Mladi ljubavnici

Kao Romeo i Julia: Zajedno okončali život zbog zabranjene ljubavi

Foto: ilustracija
Kao Romeo i Julia: Zajedno okončali život zbog zabranjene ljubavi
24.07.2014.
u 09:26
Mladi ljubavnici navodno su se odlučili na samoubojstvo jer su ih njezini roditelji pokušali razdvojiti
Pogledaj originalni članak

Mladi ruski par, Irina Korovina (14) i Anatolij Maslov (22), zajedno su izvršili samoubojstvo objesivši se istim konopcem na granu drveta dok su njihove ruke ostale isprepletene, javlja Daily Mail.

Mladi ljubavnici navodno su se odlučili na samoubojstvo jer su ih njezini roditelji pokušali razdvojiti. Policija je potvrdila kako je djevojka bila trudna, a s obzirom na to da je maloljetna, ako bi se utvrdilo da je otac, Anatolij se mogao naći pod istragom.

Tragedija se dogodila istog dana kada su Irinini roditelji doznali kako je njihova kćer u trećem mjesecu trudnoće. Uslijedila je svađa, a mlada Ruskinja odbila je pobaciti dijete i prestati se viđati s Anatolijem.

Njihova su tijela pronađena u šumi u blizini sela Zmeevo nedaleko od grada Tver u zapadnoj Rusiji.

>> Baka u hladnjaku pronašla dvije mrtve unučice. Igrale su se skrivača

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar EU?
EU?
10:00 24.07.2014.

ona sa 14 godina zna šta je prava ljubav??

IM
Immanuell
14:07 24.07.2014.

O ljudi, o Gospode..... Kasno je za bilo što, punoljetni mladi lik je po meni kriv što si je dopustio ovu neprimjerenu vezu i što se na smrt zatelebao u to napola dijete..... Kakav užas, tragedija za roditelje..... Zbilja, bolje da su ih pustili da žive u toj neprimjerenoj vezi nego da ovako...... Čovjek tu zbilja teško može nešto pametno reći.....