Pomoć životinjama

Kampanja Foto Njuške za udomljavanje napuštenih životinja

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
15.06.2018.
u 14:25
U akciju pomoći napuštenim životinjama zaštitarima i udrugama pridružuju se fotografi, besplatno će fotografirati i tako pomoći u bržem pronalaženju doma
Pogledaj originalni članak

Dobra fotka pola je puta do udomljena, znaju to svi zaštitari i udruge koje se brinu o napuštenim životinjama i traže im domove.

Upravo iz tog razloga volonteri organizacije Helping Animals pokrenuli su kampanju Foto njuške, a cilj joj je besplatno fotografiranje životinja koje traže dom. Mogu im se javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotografiranje. Glavni moto Helping Animals je - Zajedno smo jači. To se vrlo brzo i potvrdilo, u samo nekoliko dana od pokretanja kampanje priključilo im se desetak fotografa i javili su se mnogi zaštitari kojima je potrebno fotografiranje životinja.

Foto: Privatni album

Fotografi iz ove kampanje sada pokrivaju područje Zagreba i okolice, Karlovca, Siska, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege, Varaždina, Čakovca i Šibenika, a nadaju se da će se kampanji priključiti i drugi fotografi iz cijele Hrvatske. Ova mala skupina ljudi poziva sve da se uključe na bilo koji način, jer svaka je pomoć dobrodošla. Možete fotografirati, ali i dijeliti slike životinja koje traže dom. Napuštenih je svakim danom sve više, a svako dobro djelo, koliko god vam se činilo malo, može značiti puno. 

Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Helping Animals ili na e-mail helping.any.animals@gmail.com

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.