noćni klub u zagrebu

'Kada gost uzme cjenik, cura mu mora nabiti dekolte u lice'

Foto: Reuters/PIXSELL
prostitutke
mladić
11.02.2015.
u 19:01
Bivša zaposlenica kluba navodi da se cijena pića penje i na 80.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Erica E. R. (32) skupo je stajao posjet jednom zagrebačkom noćnom klubu. Naime, cijela priča završila je prijavom za iznudu protiv Nikole T. (31), Enisa M. (27) i Damira B. (23), a Eric E. R., francuski državljanin, ostao je bez novca.

Čaša šampanjca 180 kn

Sve se odigralo 3. veljače kada je Francuz, koji je bio na poslovnom putovanju u Zagrebu, pri povratku u hotel odlučio svratiti u noćni klub. Kako je poslije ispričao istražiteljima, kada je ušao u taj klub, vidio je više djevojaka kako plešu. Sjeo je za stol, a tada mu se pridružila jedna djevojka. Za njom je došao i muškarac koji ga je pitao želi li piće.

– Pogledao sam cjenik i vidio sam da pića stoje po 68 kuna. Rekao sam da ću toj djevojci platiti piće, a muškarac se uskoro vratio s otvorenom bocom šampanjca i dvije čaše. Rekao sam mu da neću bocu šampanjaca, već čašu, a on je rekao da čaša košta 180 kuna – ispričao je Francuz istražiteljima. Potom mu je za stol sjela još jedna djevojka, a nakon nekog vremena on je s obje djevojke otišao iza zavjese gdje su, kako kaže, razgovarali. U međuvremenu im je na stol stigla još jedna boca šampanjca, koju on nije naručio.

– Tada mi je sve to postalo čudno te sam odlučio otići. Zatražio sam račun, a kada su mi ga donijeli, vidio sam da sve to stoji više od 8000 kuna. Odbio sam platiti i pokušao sam otići. Tada su došla još dvojica muškaraca, a jedan mi je kazao da će mi razbiti glavu ako im ne dam kreditnu karticu s PIN-om – ispričao je Francuz. U daljnjem natezanju, Francuz se uspio dogovoriti da plati pola svote. Dao im je karticu s PIN-om, no kako se oni nisu mogli naplatiti, tražili su ga da s njima ode do bankomata. Na bankomatu je uspio podići samo 2000 kuna i to im je dao. Sutra je o svemu obavijestio policiju.

Tada je shvatio da mu je te večeri s računa skinuto u tri navrata po 2000 kuna, zatim 4700 kuna te 9300 kuna. Nikolu T., Enisa M. i Damira B. Francuz je prepoznao. Za klub u kojemu se odigrala cijela drama otprije se vežu priče o sličnim incidentima, a loša iskustva nekoliko je korisnika podijelilo i na internetskom forumu.

"Konobar nas je pitao želimo li djevojkama platiti piće. Kada sam krenuo dohvatiti cjenik, jedna od djevojaka dignula se i uzela mi cjenik iz ruke. Pili smo svoje piće kada nam je konobar donio šampanjac koji nismo tražili. Djevojkama je natočio Dom Perignon, ali je prekrio natpis da se ne primijeti o kojem je piću riječ", napisao je ogorčeni posjetitelj, koji je u klubu prije dvije godine ostavio 12.000 kuna. Na klub se žalila i bivša zaposlenica, koja je prepričala modus operandi djelatnika kluba.

Za noćnu 12,5 kuna po satu

"Ako gost uzme cjenik, jedna od djevojaka mora mu ga uzeti iz ruke i nabiti mu dekolte u lice. Šampanjac koji je u boci Dom Perignona najjeftiniji je pjenušac koji se može kupiti u dućanu i cure ga proliju dok se ne gleda. Cijene su od 5000 kuna pa sve do 80.000 po piću", napisala je bivša zaposlenica, koja tvrdi da su joj noćnu smjenu plaćali 12,5 kuna po satu. Zaposlenicima su očito povisili plaću, ako je suditi po oglasu u kojem za taj klub traže hostese, plesačice i djevojke za nošenje letaka, a kao plaću navode svotu od 5000 do 10.000 kuna. Od vlasnice kontroverznog kluba i osumnjičenih zaposlenika nismo uspjeli dobiti komentar jer tijekom jučerašnjeg dana nisu odgovarali na pozive.

>>Francuza prisilili da striptizetama plati dvije boce šampanjca za 16.500 kuna

>>Zamaskiran upao u klub ‘Princess’ i ispalio pet hitaca

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

PR
prsutsir
19:51 11.02.2015.

Ma kakav kupleraj?Kupleraj je pošten posao,što platiš to i dobiješ,ovo je najgori kriminal!

Avatar cera
cera
19:28 11.02.2015.

Balkanska politika neće tako lako izblijediti.

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
19:13 11.02.2015.

Pazi Francuza - otisli su svo troje iza zavjese da bi pricali, ahahhahahaha