Policija moli pomoć

Jeste li ga vidjeli? Otišao je u Zagreb i otada mu se gubi svaki trag

Foto: nestali.hr
Jeste li ga vidjeli? Otišao je u Zagreb i otada mu se gubi svaki trag
08.03.2018.
u 10:57
Od 1. ožujka traga se za 48-godišnjim Darkom Kobulom, koji je toga dana iz svoga doma u Petrinji otišao u Zagreb te mu se od tada gubi svaki trag
Pogledaj originalni članak

Od 1. ožujka traga se za 48-godišnjim Darkom Kobulom, koji je toga dana iz svoga doma u Petrinji otišao u Zagreb te mu se od tada gubi svaki trag, odnosno ne javlja se na mobitel niti se vratio na adresu boravišta.

Darko je srednje tjelesne građe, visok je oko 185 cm, obrijane glave, plavih očiju. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu vestu, crnu duksu, crne hlače s džepovima na nogavicama, a na nogama je imao smeđe čizme.

Kako unatoč dosadašnjim poduzetim mjerama traganja nestali Darko Kobula nije pronađen, policija moli građane koji imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, da ih o tome obavijeste u najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar petrolio
petrolio
12:23 08.03.2018.

ovo je kvaliteta fotografije kao da je snimljena oko 1850.