NASILNICI IZA REŠETAKA

Jednog sumnjiče da je ubojstvom prijetio ženi, drugog terete da je tukao očuha

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
Jednog sumnjiče da je ubojstvom prijetio ženi, drugog terete da je tukao očuha
06.12.2022.
u 10:39
35-godišnjak je optužen zbog prijetnje, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Rijeka. Njega se tereti da je 18. listopada 2022., u mjestu u okolici Rijeke, fizički nasrnuo na svog teško pokretnog očuha, te mu je pri tome i prijetio
Pogledaj originalni članak

Muškarac (53) sumnjiči se za nasilje u obitelji i prijetnju zbog čega je ispitan na ODO Gospić. Sumnjiči ga se da se duže vrijeme na širem području Otočca, nasilnički ponašao prema supruzi. U dva joj je navrata prijetio i smrću. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda i Karlovcu jer je tužiteljstvo tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti i od ponavljanja djela.

I dok je on osumnjičen, 35-godišnjak je optužen zbog prijetnje, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Rijeka. Njega se tereti da je 18. listopada 2022., u mjestu u okolici Rijeke, fizički nasrnuo na svog teško pokretnog očuha, te mu je pri tome i prijetio. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da ju se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a koji mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.  

Produljenje istražnog zatvora ODO Rijeka zatražilo je i protiv 35-godišnjaka koji je optužen zbog pomalo neobične prijetnje. Njega se tereti da je 29. listopada 2022. u ugostiteljskom objektu u Rijeci, za pojasom hlača nosio plastična sredstva za vezivanje i pištolj s plastičnim spremnikom. Plastični pištolj je prikazivao kao pravi te ga je u jednom  trenutku repetirao i njime je zaprijetio policijskom službeniku  koji je bio izvan službe te se kao gost zatekao u kafiću. Nakon što je uhićen 35-godišnjaku je istražni zatvor određen zbog opasnosti  od ponavljanja djela, a tužiteljstvo u optužnici traži da se taj istražni zatvor produlji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.