PRIJAVLJENI NASILNICI

Jedan ženi slomio ruku, drugi pijan prijetio majci i ocu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Obiteljsko nasilje
05.04.2022.
u 14:00
Za obiteljsko nasilje i prijetnju osumnjičen je i 27-godišnjak, koji je također ispitan na ODO Rijeka
Pogledaj originalni članak

Za nanošenje teške ozljede i nasilje u obitelji osumnjičen je 60-godišnjak, koji je zbog toga ispitan na ODO Rijeka. Sumnjiči ga se da je od 2020. do 2. travnja 2022., na području otoka Raba, učestalo vrijeđao i ponižavao svoju suprugu.

Sumnjiči ga se i da ju je 2. travnja 2022., tijekom verbalne prepirke, snažno odgurnuo uslijed čega je pala na pod te slomila ruku, što je okarakterizirano kao teža ozljeda. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Za obiteljsko nasilje i prijetnju osumnjičen je i 27-godišnjak, koji je također ispitan na ODO Rijeka. Sumnjiči ga se da je  3. travnja 2022., na širem području Rijeke, u alkoholiziranom stanju u više navrata prijetio svojim roditeljima. Osim toga, sumnja se i da je  fizički zaprijetio ocu prislonivši nož uz njega dok je istovremeno gestima majci pokazivao kako će nauditi ocu. I za njega je tužiteljstvo tražilo istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.