POZVAO GA DA DOĐE DO NJEGA

Jandroković pokušao upozoriti Bulja da mu je otkopčan šlic: 'Sad ste znatiželjni svi'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Aktualno prijepodne u Saboru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Miro Bulj na raspravu je došao sa otkop?anim šlicem
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Aktualno prijepodne u Saboru
28.09.2022.
u 11:55
– Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno. Ne bi vama bilo baš zgodno, pitajte suradnike koji su blizu vas – kazao je Gordan Jandroković Bulju
Pogledaj originalni članak

Aktualno prijepodne počelo je danas u Saboru vrlo burno – opomenama i izbacivanjem iz sabornice. Na samom početku sjednice, zastupnik Miro Bulj dobio je dvije opomene, a nakon treće ga je Gordan Jandroković pokušao upozoriti na to da mu je otkopčan šlic.

– Besmislena je ova sjednica. Ovdje se jedino trebalo raspravljati nakon neviđene krađe o ostavci Vlade i samoraspuštanju Sabora. Narod je izgubio nadu – istaknuo je Bulj na početku sjednice pa dodao: "Došao sam iz Sinja da ovo kažem."

Nakon njega govorila je zastupnica Karolina Vidović Krišto, koja je izbačena iz sabornice, a Bulj se potom ponovno javio kako se treba raspravljati samo o pljački Ine pa je dobio treću opomenu i izgubio pravo govora. 

– Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno. Ne bi vama bilo baš zgodno, pitajte suradnike koji su blizu vas – kazao je Gordan Jandroković Bulju. Jandroković je, naime, tada govorio o tome kako je zastupniku otkopčan šlic.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Miro Bulj

– Dođite ovamo pa ću vam reći – dodao je Jandroković, a Bulj je odgovorio: "Da ja dolazim tebi!?"

– Onda ništa – rekao je Jandroković i istaknuo kako su sada svi zastupnici znatiželjni, ali kasnije će vidjeti na što je mislio. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:22 28.09.2022.

Pa to je realan opis situacije u saboru.

SA
sargu123
13:28 28.09.2022.

Glavno da je gazda unutra!

FR
franjo
14:29 28.09.2022.

Politika je mjesto gdje su sve duševne bolesti zakazale sastanak. Tu ne postoji ni jedna uzvišena ideja, I ni jedna pozitivna ličnost.