JEDNOSTAVNO OBJAŠNJENJE

Jandroković napokon otkrio zašto je pustio bradu

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Jandroković napokon otkrio zašto je pustio bradu
05.09.2018.
u 22:08
Iako su mnogi uvjerenja kako je riječ o pripremi za moguće prijevremene izbore, Jandroković odlučno demantira te navode.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković nije jedini član vladajuće koalicije koji je nakon ljetne stanke promijenio imidž. Iako su mnogi uvjerenja kako je riječ o pripremi za moguće prijevremene izbore, Jandroković odlučno demantira te navode.

- Ja sam bradu pustio jer se nisam brijao na moru nekoliko dana i onda mi je žena rekla da joj se to sviđa, rekao je Jandroković za Dnevnik

Prema većini anketa HDZ ima i dalje dovoljno jaku potporu, dok ona SDP-u i ostalim oporbenim strankama jenjava. Zbog trenutačne političke situacije u državi, moguće raspisivanje prijevremenih izbora ponovno je postalo aktualna tema.

- Želimo ovaj mandat dovesti do kraja. Smatramo kako imamo političku stabilnost koja je nužna da Vlada može normalno raditi i nećemo se upuštati u avanture. Ako će doći do takve situacije da će netko ucjenjivati...

Ukoliko ipak dođe do toga, iz HDZ-a tvrde da su spremni za prijevremene izbore.

- Pokazali smo već u nekoliko prilika da nećemo pristajati ni na kakve ucjene, da su nam na prvom mjestu naše politike ciljevi koje smo si zadali, želimo surađivati s koalicijskim partnerima, vjerujemo da ćemo izdržati do 2020. godine, ali ako bude ucjena, ako bude nekih neprihvatljivih poteza, mi smo spremni na sve scenarije, zaključuje Jandroković. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

Avatar Django
Django
23:46 05.09.2018.

Plenković izbacuje iz HDZ-a svakog tko je malo desnije a skoro istovremeno Bernardić izbacuje iz SDP-a svakog tko je previše lijevo. Obojica oko sebe okupljaju samo aparatčike bez boje, okusa i mirisa, a izbori su sve bliže. Smrdi, smrdi, užasno smrdi - na veliku koaliciju.

DU
Deleted user
22:25 05.09.2018.

G.... ostaje g.... sa bradom ili bez nje.

KA
kamenjar0404
22:58 05.09.2018.

Izgleda a valjda i mirise ko star jarac !!!!