Državnoodvjetničko vijeće

Izabrana varaždinska državna odvjetnica i imenovane dvije Cvitanove zamjenice

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Dinko Cvitan
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Dinko Cvitan
13.03.2018.
u 20:56
DOV je priopćio da je na istoj sjednici koja se održavala u ponedjeljak i utorak prihvatio Izvješće o svome radu u 2017. godini.
Pogledaj originalni članak

Državnoodvjetničko vijeće (DOV) odlučilo je da je Biserka Šmer-Bajt najbolja kandidatkinja za županijskoga državnog odvjetnika u Varaždinu, dok je za zamjenice glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana za potrebe rada Kaznenog odjela imenovalo županijsku državnu odvjetnicu u Zagrebu Sani Ljubičić i županijsku državnu odvjetnicu u Bjelovaru Kseniju Pavić.

Tužiteljice Ljubičić i Pavić izabrane su pošto su na listi prvenstva, između osam kandidata osvojile najviše bodova iz ocjene obnašanja dužnosti, razgovora i provjere znanja.

Vijeće nije donijelo odluku o imenovanju jednog zamjenika glavnog državnog odvjetnika za potrebe rada Građansko-upravnog odjela.

DOV je priopćio da je na istoj sjednici koja se održavala u ponedjeljak i utorak prihvatio Izvješće o svome radu u 2017. godini.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:02 13.03.2018.

DORH, to su oni koji štite udbaše?

PR
prajdali100
21:52 13.03.2018.

Pa tko drži tog Cvitana i njemu slične spodobe !!!? Jadni ti smo...

RI
rimac444
22:20 13.03.2018.

Ne dirajte udbaša cvitana i sličnu gamad, jer je ta gamad zaštićena, drži pravosuđe, brojne institucije, medije da može terorizirti narod