JEDINA OPCIJA

Lovrinović: Nemamo saznanja da je Živi zid primio neevidentirane donacije

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivan Lovrinović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivan Lovrinović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivan Lovrinović
21.09.2016.
u 23:23
Sredstva naše stranke su prikupljane od članova i simpatizera kroz donacije te smo ih po planu potrošnje prebacivali na koalicijski račun koji je otvorio Živi zid sukladno Zakonu o financiranju političkih strana i izborne promidžbe, pojašnjava Lovrinović
Pogledaj originalni članak

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović odgovarajući na traženje Državnog izbornog povjerenstva (DIP) priopćio je večeras kako nemaju saznanja da su u Živom zidu primane neevidentirane donacije, a o čemu su tvrdnje iznesene u medijima. 

Sredstva naše stranke su prikupljane od članova i simpatizera kroz donacije te smo ih po planu potrošnje prebacivali na koalicijski račun koji je otvorio Živi zid sukladno Zakonu o financiranju političkih strana i izborne promidžbe, pojašnjava Lovrinović. 

Sva naša sredstva su sukladno koalicijskom Sporazumu o suradnji i zajedničkom izlasku na izbore za zastupnike u Hrvatski sabor transparentno transferirana s računa stranke na koalicijski račun kojeg je otvorio Živi zid što je vidljivo iz Izvješća kojeg smo sukreirali u dijelu koji se odnosio na naše troškove u kampanji te izvoda posebnog računa Živog zida u koji DIP ima uvid, stoji u Lovrinovićevom priopćenju. 

>> 'Prekasno smo shvatili kakvi su Hrvoje Runtić i Mihaela Varga. Zbog novca gaze sve pred sobom'

>> DIP: Zatražit će se očitovanje od Sinčića, Runtića i Lovrinovića

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.