Potraga

Istražni zatvorenik pobjegao nakon ročišta na zagrebačkom sudu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Policijski kombi izlazi iz Općinskog kaznenog suda na Selskoj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Prosvjeduje glađu ispred Općinskog suda u Ilici kako bi ukazao na nezakonite radnje sudaca
07.07.2022.
u 17:35
Mediji pišu da je riječ o srbijanskom državljaninu Saši V. koji čeka izručenje Italiji.
Pogledaj originalni članak

Istražni zatvorenik star 33 godine, koji je u ekstradicijskom istražnom zatvoru bio temeljem rješenja Županijskog suda u Zagrebu, pobjegao je prilikom povratka s ročišta održanog u četvrtak na zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu, izvijestilo je Ministarstvo pravosuđa i uprave.

Ministarstvo je dodalo da je o svemu obaviještena nadležna policijska uprava te sud. Dodaju i da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bijega.

Mediji pišu da je riječ o srbijanskom državljaninu Saši V. koji čeka izručenje Italiji.

DETALJI SLUČAJA

Tko je članica Pussy Riota koja je putovala po Europi s Interpolovom tjeralicom? Doznajemo zašto je uhićena u Hrvatskoj

Ono što upada u oči je da je Aisoltan Nijazova uistinu godinama putovala po Europi, Interpolovoj tjeralici usprkos te da, do Slovenije i Hrvatske, koliko je poznato, nije uhićivana. U Turkmenistanu je bila optužena za navodnu pronevjeru 40 milijuna dolara. Kada je 30. svibnju dovedena pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, upozorena je da ima pravo na odvjetnika, no ona je tada kazala da joj odvjetnik ne treba. Na istražnom ročištu je bio i tumač za ruski jezik jer je ona ruska državljanka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

VI
Vivian
18:21 07.07.2022.

Ministarstvo pravosudja i uprave je obavijestilo sud da im je pobjegao istrazni zatvorenik sa sudskog rocista ? Zaboravili su napomenuti "uz asistenciju".

Avatar loka
loka
18:24 07.07.2022.

Upotreba lisica... 0 bodova. Kakvu školu i trening imaju ti policajci ..???👎

RA
rasturaljka
07:53 08.07.2022.

I koliko je platio bjezaniju?