Velika promjena vremena

Neobične boje nad Vukovarom: Nebo izazvalo nelagodu i strah kod nekih građana

Foto: Marko Balaži
Nebo nad Vukovarom
Foto: Čitateljica
Kiša u Zagrebu
Foto: Čitateljica
Kiša u Zagrebu
29.04.2020.
u 22:22
Mnogi su se uplašili novog nevremena praćenoga tučom poput onoga prošlogodišnjeg kada je oštećeno na stotine obiteljskih kuća i automobila ali i brojne poljoprivredne površine
Pogledaj originalni članak

Poslije više dana sunčanoga i toploga vremena danas je istok Hrvatske pogodila kiša, a u pojedinim dijelovima i nevrijeme.

Ipak, građane su najviše zainteresirale neobične boje neba nad Vukovarom gdje su se miješali tmurni i sivi oblaci kao i zalazak Sunca. Mnogima su te fotografije izazivale nelagodu pa i strah dok su drugi, poput autora ove fotografije Marka Balažija, iskoristile da naprave nezaboravne fotografije.

Mnogi su se uplašili novog nevremena praćenoga tučom poput onoga prošlogodišnjeg kada je oštećeno na stotine obiteljskih kuća i automobila ali i brojne poljoprivredne površine.

Iste su se vrlo brzo počele dijeliti po društvenim mrežama izazivajući kod građana brojne komentare

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.