VARAŽDIN

Ispitivanjem novih svjedoka nastavlja se suđenje Smiljani Srnec

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec
14.11.2019.
u 07:30
Podsjetimo, Smiljana Srnec optužena je da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, Nova 29, s ciljem da ju usmrti, svojoj sestri Jasmini tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave, nanijevši joj brojne ozljede od kojih je i umrla.
Pogledaj originalni članak

Iskazima novih svjedoka danas se na Županijskom sudu u Varaždinu nastavlja suđenje Smiljani Srnec (45), optuženoj da je 2000. godine u Palovcu ubila tri godine mlađu sestru Jasminu Dominić i tijelo sakrila u zamrzivač. Ti novi svjedoci ne spominju se u optužnici koju je podiglo Državno odvjetništvo.

Poznavali su pojedine članove obitelji Dominić i svjedočit će o nekim susretima s njima. Podsjetimo, Smiljana Srnec optužena je da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, Nova 29, s ciljem da ju usmrti, svojoj sestri Jasmini tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave, nanijevši joj brojne ozljede od kojih je i umrla.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
ante3
09:00 14.11.2019.

Ako je neosude kojim slučajem onda se cjeli pravosudni sustav mora kompletno mjenjati.Dakle nema logike da ta žena nije znala za ubijenu sestru u škrinji.I da ju je ubila i da prikriva počinitelja njoj bi ja dao maksimalnu kaznu pa neka pjeva borbene.