Borba protiv ISIL-a

Iračke specijalne snage preuzele istok Mosula od Islamske države

Foto: Reuters/PIXSELL
Iračke specijalne snage preuzele istok Mosula od Islamske države
18.01.2017.
u 13:20
Protuterorističke snage preuzele su nadzor nad istočnom obalom rijeke Tigris koja dijeli grad od sjevera do juga
Pogledaj originalni članak

Šef iračkih specijalnih snaga izjavio je da su njegove postrojbe ponovno zauzele istočne dijelove Mosula povrativši ih od Islamske države, čime je gotovo čitav istočni dio grada pod iračkim vojnim nadzorom.

Protuterorističke snage preuzele su nadzor nad istočnom obalom rijeke Tigris koja dijeli grad od sjevera do juga, rekao je novinarima u Mosulu general pukovnik Talib Shaghati.

Vojne postrojbe nastavljaju borbu protiv IS-a u dijelu sjeveroistočnih četvrti koje džihadisti i dalje drže u svojim rukama, dodaje vojska.

>> Ofenziva na Mosul: Spas civila prije sloma ISIL-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.