Matić traži povrat

"Invalidnine nekih pripadnika HVO-a su sporne"

Foto: Ministarstvo branitelja
"Invalidnine nekih pripadnika HVO-a su sporne"
28.10.2012.
u 19:20
Vlada neće provoditi reviziju invalidskih mirovina pripadnika HVO-a jer nisu sporne, ali sporne su osobne i obiteljske invalidnine, izjavio je ministar branitelja Fred Matić
Pogledaj originalni članak

Vlada neće provoditi reviziju invalidskih mirovina pripadnika HVO-a jer nisu sporne, ali sporne su osobne i obiteljske invalidnine, izjavio je ministar branitelja Fred Matić u intervjuu za sarajevsko Oslobođenje, prenosi HRT. Matić je istaknuo kako će u rješavanju problema nastalog velikim priljevom zahtjeva bivših pripadnika HVO-a za isplatu odštete zbog neisplaćenih invalidnina donositi rješenja utemeljena na zakonima, a to uključuje i zahtjeve za povrat protuzakonito isplaćenih sredstava.

>> \'Nemamo se čega sramiti bit ću prvi čiji će ratni put biti objavljen\'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SS
-smijmo se-
20:34 28.10.2012.

Fred, kako bi bilo da uzmeš zrcalo? . ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

RU
ruuddude
20:46 28.10.2012.

Matiću, Hrvatska zahtjeva da se riješe lopovi u vojsci i da se skine ljaga sa pravih Hrvatskih vojnika, istih onih koji su ginuli i borili se (ne na prvoj crti u Frankfurtu i Zagrebu), nažalost izborili se da bi stoku koja je zasjela počastili mogućnošću pljačke i osiromašenja Hrvatskog čovjeka.

OB
-obrisani-
19:33 28.10.2012.

ovo se treba riješit u tišini pa onda obavijestit javnost o učinjenom . . ovako drugovi uvijek prvo laju na mjesec kroz medijske stupce, tresu se brda a rađa se ništa