Trgovački centar

Incident u Splitu: nije bio zadovoljan odgovorom prodavača pa je izvukao nož...

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Incident u Splitu: nije bio zadovoljan odgovorom prodavača pa je izvukao nož...
12.06.2018.
u 22:38
Incident se dogodio oko 13 sati kada je stariji muškarac u VIP-ovoj trgovini nakon kraće prepirke s prodavačem izvukao nož te se ozlijedio
Pogledaj originalni članak

Splitska policija izvijestila je da je u incidentu danas popodne u trgovačkom centru City Centru One u Splitu jedna osoba ozlijeđena te da je riječ o površinskim ozljedama koje se tretiraju kao lake.

Incident se dogodio oko 13 sati kada je stariji muškarac u VIP-ovoj trgovini nakon kraće prepirke s prodavačem izvukao nož te se ozlijedio.

Odmah su pozvani zaštitari koji su ga zadržali do dolaska policije i hitne medicinske pomoći. Kako se neslužbeno doznaje, stariji muškarac tako je reagirao jer nije bio zadovoljan odgovorom prodavača. Policija ispituje sve okolnosti tog događaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

NA
Narcis660
23:41 12.06.2018.

Ništa drugo nego budaletina nekakva...Svakim danom naiđemo na bar dva takva odgovora i sto bi trebali????Ozlijeđivati se?Pa pobogu onda bi pola populacije nam bilo izmasakrirano.Katastrofa i psihopat eto.

NI
nikac
06:36 13.06.2018.

Presao na tarifu koljem tele2 bla bla.

NI
nikac
06:36 13.06.2018.

Presao na tarifu koljem tele2 bla bla.