Istraga još traje

Ilegalac u Hrvatsku ušao vlakom pa poginuo skočivši iz njega?

Ilegalac u Hrvatsku ušao vlakom pa poginuo skočivši iz njega?
02.09.2011.
u 09:18
Na autobusnoj stanici pronađena su tri ozlijeđena Pakistanca koja se povezuju s poginulim, ali policija još čeka prevoditelja.
Pogledaj originalni članak

Tijelo nepoznate mrtve osobe, koja je, pretpostavlja se, ilegalno ušla u Hrvatsku, pronađeno je jutros oko 7 sati uz prugu između Cerne i Gradišta. Samo sat vremena ranije na autobusnom stajalištu u Cerni policija je pronašla trojicu, kako neslužbeno doznajemo, pakistanskih državljana.

Policija je vrlo brzo Pakistance povezala s mrtvom osobom, a pretpostavlja se kako su, nakon ilegalnog ulaska u Hrvatsku vlakom, na dionici između Cerne i Gradišta iskočili iz vlaka pri čemu je za sada nepoznata osoba poginula. Pakistanski državljani pronađeni na autobusnoj postaji imali su ozljede po glavi i tijelu te su odmah prevezeni u vinkovačku bolnicu.

– Još nemamo potvrdu svojih pretpostavki jer je komunikacija s pronađenima vrlo teška i čekamo dolazak prevoditelja – objasnio je Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Pronalazak mrtvog tijela policiji je prijavio strojovođa vlaka koji vozi na relaciji Vinkovci – Županja. Mjesto pronalaska mrtve osobe nepristupačno je te se na zna kada će početi policijski očevid.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
10:31 02.09.2011.

previše holiwooda u krvi...

Avatar tkozna
tkozna
10:39 02.09.2011.

Koga su to vidjeli i gdje im se žurilo pa su čoporativno iskakali iz vlaka? Očito \"turisti\" zlih namjera!

TO
Toni50
11:27 02.09.2011.

Ilegalac u Hrvatsku ušao vlakom pa poginuo skočivši iz njega? naravno nije isklučeno i to da su ga; dotukli i bacili i sve je riješeno !