ČESTITKA

Icke Pernaru: 'Ti si veliki čovjek!'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Icke Pernaru: 'Ti si veliki čovjek!'
14.10.2018.
u 11:15
David Icke, najpoznatiji svjetski teoretičar zavjere, Ivanu Pernaru uputio je posebnu rođendansku čestitku
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku se pohvalio rođendanskom čestitkom koju mu je poslao David Icke, najpoznatiji svjetski teoretičar zavjere, prenosi Dnevnik.hr

"Zdravo Ivane, upravo se ukrcavam na avion za Budimpeštu kako bi "poruku" proširio što dalje. Ti si veliki čovjek, ono što si sa svojom strankom napravio u Hrvatskoj i što činiš šireći istinu tako je rijetko u politici i apsolutno je fantastično. Želim ti sretan rođendan i dug život jer sve nas još uvijek čeka puno posla", poručio je Icke u videoporuci koju je Pernar objavio na svom Facebook profilu.

Icke se povezuje s idejama kao što su manipulacije političkih i ekonomskih elita, ali i vladavinom reptila te nepostojanjem stvarnog svijeta, već samo velike simulacije.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

IV
ivonaabc
20:15 15.10.2018.

Krasnih li komentara od osoba "prepunih" znanja ! David Icke nije NEZNALICA i Teotetičar zavjere - svoji radom i knjigama pokušava neznalicama objasniti PRIJEVARU "gospodara novca" čija je žrtva i Hrvatska i hrvatski narod ! U društvu kojim carije neznanje , uzurpatorima vlasti nije teško 30 godina lagati i krasti vlastitom narodu . Najgore u svemu što još ima onih koji stvarno vjeruju u SLUČAJNOSTI ! Republika Hrvatska je stvorena da bi bila OPLJAČKANA - tome svjedočimo svakog dana dok mediji aktivno sudjeluju u prijevari namjernim "neznanjem" . Samo budale vjeruju da če nam bolje sutra osigurati ONI koji su nam uništili i prošlost i sadašnjost i budućnost !!! Skidam kapu Icke !!!

MI
midea
12:17 14.10.2018.

nažalost nekim je Hrvatima teško shvatljivo što Pernar govori , nažalost !

DO
Dotor1
08:53 16.10.2018.

Bome ne znam jeste vi svi plaćenici hdz ovog internet marketinga (neki jesu) ili prirodno glupi? Šta vi imate protiv pernata, ako vam se ne sviđa glasajte za plenkovića i druge. Oni nose odijelo i govore ono što im pr kaže jer očito padate na to ko guske u magli!