Vozač godine

I ovo se viđa u našim gradovima: Pogledajte kako je ovaj pametnjaković parkirao

Foto: Vecernji.hr
parkiranje u Osijeku
Foto: Vecernji.hr
parkiranje u Osijeku
Foto: Vecernji.hr
parkiranje u Osijeku
30.04.2018.
u 09:42
Za ovakvo parkiranje u središtu Osijeku uistinu je potrebna hrabrost
Pogledaj originalni članak

Iako mnogi tvrde kako je pola Osijeka odselilo u inozemstvo, nedjeljom poslijepodne u centru grada vrlo je teško pronaći slobodno parkirno mjesto, a pogotovo otkad je preuređeno parkiralište u Županijskoj ulici.

Tako je usred parkirališta zasađeno i pokoje drvo, no to nije omelo jednog bisera kojeg smo jučer uočili parkiranog u blizini osječkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Foto: Vecernji.hr
parkiranje u Osijeku

Pametnjaković je, unatoč tome što je to parkirališno mjesto 'zauzelo' drvo, stao točno pred njega. Što je još zanimljivije, nije niti previše virio na cestu pa je izgledalo kao da je to mjesto baš bilo predviđeno za njega. Ili možda ipak nije. Procijenite sami...

Foto: Vecernji.hr
parkiranje u Osijeku

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar zg_cinik
zg_cinik
10:05 30.04.2018.

kad se slika pogleda s razumijevanjem, vidi se da je to označeno parkirališno mjesto, pa procijenite tko je pametnjaković - onaj tko je parkirao ili onaj tko je označavao parkirališna mjesta

DO
domxerex
10:37 30.04.2018.

Nažalost ima sve više takvih pametnjakovića. Hrabri su jer im ne smijete objaviti registracijske pločice inače bi ih ljudi sprdali pa to više ne bi radili. Mog susjeda koji je parkirao preko dva parkirališna mjesta su slikali i podjelili slike po susjedstvu. Sada ga svi sprdamo da curice iz autoškole bolje parkiraju od njega a on se opravdava kao žurio se. Bitno da je digao tužbu protiv nepoznatog počinitelja za povredu časti i sramoćenje (moguće unatoč istinitoj tvrdnji ako se sramite - omogućio Ivo "Pošteni"). Dobra je strana što više ne parkira kao prije - ipak je vrijedilo.

PL
plavi99
12:10 30.04.2018.

Pa drvo se tu parkiralo, a ovaj ga zatvorio.