BESPLATNA ISPORUKA

I Kraš uveo online dostavu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Kraš
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Kraš
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Kraš
30.03.2020.
u 13:27
Pakete će pripremati vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost.
Pogledaj originalni članak

Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik (www.žutiklik.hr).

Kažu kako su u Kraševom 'Paketu koji nas spaja' njihove najpopularnije slastice, koje prema želji građana mogu biti dostavljene u poštanski ured ili na kućnu adresu. Njima se može čestitati i rođendan, rođenje djeteta, godišnjica braka ili dragim ljudima uljepšati nadolazeći Uskrs. U ponudi su tri različita paketa za 200 i 300 kuna..

- Sačuvati zdravlje je najvažnije i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenom sustavu, našim herojima - liječnicima i medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije koronavirusa. Kako bi ova teška vremena malo zasladili Kraš je pripremio pakete koje možete dobiti na svoju kućnu adresu, pripremat će ih vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost. U tome će nam pomoći i poštari Hrvatske pošte, koji svakodnevno obilaze poštanske sandučiće diljem Hrvatske - poručio je Damir Bulić, predsjednik uprave Kraša.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.