SPORNI STATUS

Hvarski svećenik obrisao Facebook profil nakon ružnog komentara o Goldsteinovoj smrti

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Hvarski svećenik obrisao Facebook profil nakon ružnog komentara o Goldsteinovoj smrti
17.09.2017.
u 12:48
Don Mili Plenković objavio je jučer kako ga je obradovala vijest o smrti dr. Slavka Goldsteina, no danas je obrisao svoj profil
Pogledaj originalni članak

Hvarski svećenik don Mili Plenković objavio je jučer na Facebooku šokantni status u kojem se raduje smrti dr. Slavka Goldsteina.

– Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog autoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16) – objavio je don Plenković, pišu 24 sata.

No, nakon što je njegov status objavljen u medijima, svećenik ga je kasnije obrisao, a jutros je obrisao i svoj Facebook profil.

– Radovati se nečijoj smrti nije uobičajeno, ali može biti ako netko, primjerice, puno pati. U ovom slučaju je to zato jer netko radi štetu, pa sam sebi kažeš: Hvala ti Bože što ga više nema. Ne vidim ništa loše u mojoj objavi. Po meni je on činio zlo, i to sistematski, a ima i puno tekstova koji to dokazuju – komentirao je za 24 sata don Mili Plenković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 150

MK
MKGRA
13:45 17.09.2017.

Jel možda dotični gospodin nečim zadužio Hrvatsku osim svojom neistinom

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:09 17.09.2017.

A što bi tek bilo da je na Fejsu stavio "Juru i Bobana", obzirom da su navedenu pjesmu pjevali brojni prisutni na ispraćaju pokojnog Goldsteina, npr. Mesić i Fred Matić?

KR
krka
14:44 17.09.2017.

svećenik je u pravu i nije trebao obrisati status! s obzirom koliko laži i uvreda je narečeni goldstein za života izgovorio po svijetu o Hrvatskoj i Hrvatima ne zaslužuje ni da u Hrvatskoj bude pokopan! E, sada imate prilike da me razapinjete, dežurni "dušebrižnici i zaštitnici" ljudskih prava, ali ja sam u pravu ! tko ne vjeruje, njegov problem !