poruka vladi

HSS krenuo s peticijom "Smanjite PDV na hranu"

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hss (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hss (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hss (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hss (1)
01.09.2012.
u 12:45
Predsjednik HSS-a Branko Hrg naglasio je kako Hrvati u svojoj državi ne mogu biti gladni.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska seljačka stranka pokrenula je akciju "Smanjite PDV na hranu", a peticija se danas potpisuje diljem Hrvatske.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg potpisao je peticiju putem računala i to na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

- S obzirom na to da Vlada dosad nije reagirala na ovaj stranački zahtjev, nadamo se da će reagirati na potpise građana, rekao je predsjednik HSS-a Branko Hrg te dodao kako Hrvati u svojoj državi ne mogu biti gladni.

- Nije to nikakva politikantska akcija, nego projekt sa jasnim ciljem kojem je želja vratiti sigurnost među ljude koji već neko vrijeme po hranu odlaze izvan granica Hrvatska. Neće to osiromašiti proračun, jer će manji PDV i manje cijene dovesti do povećanja potrošnje - naglasio je predsjednik HSS-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kadcepravda
14:36 01.09.2012.

čudim se da je narod toliko plitak i dade se nasjedati nekom koji je pogazio riječ u svojem vlastitom gradu,smanjenje PDV-a na hrane neče ništa pridonjet dobro državi jer svakodnevno radnici ostaju bez posla i ne dobivaju plaču pa nemaju ni za šta kupovati smanjenje poreza na hranu odgovara samo Hrgu i kumu koji imaju plače ko age pa njima pogoduje takova činjenica osobno me zanima tko je u gradu registriran kao firma GRAD doo i dugovanje koje se vodi na listi i dali ti zaposlenici dobivaju plače,a to što je on prvi potpisao putem računala ljepo je čuti valjda se naučio pisat na računalu tako se nadam da če mi uskoro odgovorit na moje pitanje koje sam mu poslao od trečeg mjeseca ili če to morati ispitati institucije DORH-a

DU
Deleted user
15:42 01.09.2012.

Na bih se javljao, ali ne mogu izdržati kao da živim u nekom paralelnom svijetu. Pa zar to nije stranka koja je 10 godina davala ministra poljoprvrede i koji su naj,naj,najpodgovorniji za kaos u poljoprivredi. Sjećam se kada se Petirka prije zadnjih izbora hvalila kako je osigurala 28 mlrd kn zadnje 4 godine za poljoprivredu. Pa to je novac za koji ste zadužili naše unuke i upravo on sada fali,a posljedica je nikad gore stanje u poljopvredi. Nama više novca ni za poticaje Pa ljudi imate li vi obraz?

SL
slavonec
13:45 01.09.2012.

Svaka čast HSS-ovcima i Hrgu ovo je hvale vrijedan potez,samo da se ostvari. Jedino to i HR.