MINISTAR BRANITELJA:

'Hrvatski vojnici su sposobni i opremljeni, ali ovo je dokaz koliko je tamo i dalje opasno'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
'Hrvatski vojnici su sposobni i opremljeni, ali ovo je dokaz koliko je tamo i dalje opasno'
24.07.2019.
u 13:50
Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izrazio je u srijedu žaljenje zbog stradanja hrvatskih vojnika u Afganistanu.
Pogledaj originalni članak

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izrazio je u srijedu žaljenje zbog stradanja hrvatskih vojnika u Afganistanu poručivši da su oni sposobni i opremljeni, ali da je jutrošnji napad u kojemu su stradala tri vojnika dokaz da je stanje u Afganistanu još uvijek opasno.

"Hrvatski vojnici su sposobni i opremljeni, ali ovo je dokaz koliko je ta misija opasna i koliko je stanje u Afganistanu još uvijek opasno", kazao je Medved nakon sjednice Vlade izrazivši žaljenje zbog napada na vozilo HV-a u Kabulu u kojemu su jutros stradala trojica vojnika. 

"Izražavam nadu i želju za njihov oporavak i povratak u domovinu i da se više nikad ne desi takvo stradavanje", kazao je ministar. 

Upitan kako se može povećati sigurnost hrvatskih vojnika, Medved je odgovorio kako zna da Ministarstvo obrane analizira okolnosti te poduzima sve kako bi omogućila sigurnost hrvatskih vojnika u misijama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.