ODLUKA VRHOVNOG SUDA

Hrvatska Srbiji izručuje Albanca zbog kojeg je prekinuta utakmica

Foto: Printscreen Youtube
Hrvatska Srbiji izručuje Albanca zbog kojeg je prekinuta utakmica
05.09.2017.
u 16:09
Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici
Pogledaj originalni članak

Ismail Morinaj, koji se sumnjiči da je 14. listopada 2014. upravljao dronom sa zastavom velike Albanije tijekom odigravanja utakmice između Srbije i Albanije u Beogradu, nakon čega je došlo do sukoba navijača te je utakmica prekinuta, bit će izručen Srbiji. Odlučio je tako Vrhovni sud na svojoj sjednici 30. kolovoza, odbivši Morinajevu žalbu.

Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici, a branio se da je aktivirao bespilotnu letjelicu koja je vukla zastavu velike Albanije, no tvrdio je da tim činom nije raspirivao nacionalnu netrpeljivost. Morinaj je tvrdio i da se nisu sukobili srbijanski i albanski navijači, već srbijanski huligani i srbijanska policija. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 99

RO
rojnik
17:52 05.09.2017.

Mi izručujemo ovog Albanca Srbiji a nama onog Hernadija neće nitko.Skidamo gaće pred svakim,sramota.Nije čudo da nam se dežurna srbadija smije.

SL
slovenc007
19:19 05.09.2017.

Dobijo je šta je zaslužijo. Zanima me kako bi prošo kod vas na punom stadionu pustio zastavu velike Srbije! Bilo bi vam to ok?

Avatar daleko
daleko
16:30 05.09.2017.

Sada vas čekaju teške ekonomske sankcije,poskupit će sljadoled,sjemenke i suncokret a o ljimunad, da i ne govorim:((