Ne nasjedajte!

Hrvatska pošta upozorila: Ne dijelimo mobitele u nagradnoj igri! Budite oprezni!

Foto: Hrvatska pošta
Hrvatska pošta upozorila: Ne dijelimo mobitele u nagradnoj igri! Budite oprezni!
17.06.2019.
u 11:44
Za potrebe nagradne igre traži se plaćanje troškova dostave u iznosu od 1 euro, odnosno 7,49 kuna za troškove dostave i poštarine te osobni podaci
Pogledaj originalni članak

Hrvatska pošta upozorila je na lažnu nagradu igru koja kruži internetom, a u kojoj oni navodno dijele skupocjene mobitele.

Za potrebe nagradne igre traži se plaćanje troškova dostave u iznosu od 1 euro, odnosno 7,49 kuna za troškove dostave i poštarine te osobni podaci.  

– Napominjemo da Hrvatska pošta ne organizira takve nagradne igre te pozivamo korisnike na oprez jer ovakve poruke mogu sadržavati poveznice na zlonamjerne stranice ili datoteke. Eventualno zaprimanje takve poruke možete prijaviti Službi za korisnike na info@posta.hr – objavila je Hrvatska pošta na svojim internetskim stranicama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:26 17.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, a ja se baš nameračio postati za 1,0 euro ponosni vlasnik mobitela vrijednoga 10 tisuća kuna. A sad mi je HP bezočno i nemilosrdno srušio tu priliku života. Nema mi druge nego da se iz te pišljive i kilave Hrvatske odselim u zemlju dembeliju Irsku gdje med i mlijeko teku potocima, a pečene patke lete zrakom. Tamo se takvi mopbiteli dobivaju za 50 centi.