pronađen u taksiju

Hrvat uhićen u Brazilu: Sumnja se da je ubio Srbina po nalogu narko bossa

Foto: Interpol
Foto: Interpol
Foto: Interpol
25.07.2020.
u 19:04
Za Marićem je raspisana i Interpolova tjeralica zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne organizacije koja se sumnjiči za šverc droge te likvidacije.
Pogledaj originalni članak

Brazilski mediji prenose kako je tamošnja policija uhitila 28-godišnjeg Hrvata Luku Marića zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu 39-godišnjeg Marjana Jocića iz Zaječara, čije je tijelo sa srpskom putovnicom na njegovo ime policija pronašla 5. svibnja u blizini Plavog jezera. 

Policija sumnja kako su obojica radili za isti narko kartel.

Za Marićem je raspisana i Interpolova tjeralica zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne organizacije koja se sumnjiči za šverc droge te likvidacije. 

Brazilski mediji dalje pišu kako je Marića policija početkom tjedna locirala u jednom taksiju u Sao Paulu te ga uhitili. Kod njega su na ranču pronašli 9.400 dolara, ali i nešto malo hrvatskog novca te zemljopisnu kartu i dva mobitela. 

Sumnjaju da je Marić bio u kriminalnoj organizaciji koju predvodi Brazilac Hernandes Oliveira da Silva

- Policija sumnjiči Marića da je 2019. po nalogu Oliveira da Silve sudjelovao u likvidaciji policajca i još jedne osobe u mjestu Bairo Alto u blizini grada Kurtiba. Osim toga, istraga je utvrdila da je Hrvat sudjelovao i u Jocićevom ubojstvu iako su bili zajedno u kartelu - pišu brazilski mediji.

Još uvijek nije otkriveno je li Marić osobno upucao ili je samo svjedok ubojstva, a policija također utvrđuje radi li se o osobnom sukobu između Jocića i Marića ili se pak Jocić zamjerio šefu bande zbog čega je izdan nalog za likvidaciju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BF
bf22
15:17 26.07.2020.

pa što je tu loše? jedan kriminalac je mrtav,drugi će provesti ostatak života u zatvoru. win-win situacija

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:53 25.07.2020.

Ako čuje pupi svi smo naj..stradali.

Avatar vasilije
vasilije
19:21 25.07.2020.

To je uradio sa zadovoljstvo po reklamnoj ceni