održali skup

HOS-ovci u Kninu uzvikivali 'Za dom spremni', policija sve snimila

Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Knin: Marko Skejo nakon što je ponovno vikao Za dom spremni sjeo je s prijateljima u kafić
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Knin: Marko Skejo nakon što je ponovno vikao Za dom spremni sjeo je s prijateljima u kafić
05.08.2022.
u 12:52
Skup su održali pred spomenikom poginulim braniteljima, a 'vođa svečanosti' poručio je kako će hrvatsku domovinu pozdraviti tri puta onim istim pozdravom kojim su je pozdravljali u Domovinskom ratu
Pogledaj originalni članak

I ove godine na obljetnicu Oluje članovi udruge 9. bojne HOS-a okupili su se u Kninu uzvikujući ustaški pozdrav 'Za dom spremni', javlja Dalmatinski portal gdje možete pogledati snimku. 

Skup su održali pred spomenikom poginulim braniteljima, a 'vođa svečanosti' poručio je kako će hrvatsku domovinu pozdraviti tri puta onim istim pozdravom kojim su je pozdravljali u Domovinskom ratu.

Prije toga su se postrojili te položili vijence i svijeće na spomenik. Policija je sve snimila.

Marko Skejo, koji je s grupom svojih pristaša stigao u Knin poslije se odmorio u kafiću. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 99

Avatar De Jure
De Jure
13:16 05.08.2022.

Srbi se žale da su stradali civili u akciji Oluja, to je isto kao da se Nijemci žale da su stradali civili za vrijeme pada nacističke Njemačke. Pupovac također polaže vijenac u Dunav za poginule Srbe, to je isto kao da Nijemci na dan sjećanja na žrtve Holokausta polože vijenac za poginule Nijemce. Srbi kažu da ne gledaju isto na agresiju kao mi Hrvati, to je kao da Nijemci kažu Židovima da ne gledaju isto na drugi svjetski rat. HDZ nažalost šuti umjesto da žestoko reagira, a šutnja je isto što i odobravanje.

Avatar bozijo
bozijo
14:25 05.08.2022.

Prvo bijelo polje,za dom spremni,ustaše nisu problem,oni su samo sredstvo za postizanje cilja.Naime,Hrvatska im smeta.Miroljubivi"smrt fašizmu,sloboda narodu" poprate osmijehom ali im se zato od groznog "za dom spremni" diže kosa na glavi?

HE
Herceg56
14:52 05.08.2022.

Momci samo tako,dok je vas dotlen je i nas.ZDS !