HDZ želi raspravu o Perkovićevoj pomoći Josipoviću tijekom kampanje

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
HDZ želi raspravu o Perkovićevoj pomoći Josipoviću tijekom kampanje
24.02.2010.
u 18:16
Zbog čega je Ivo Josipović, dok je bio predsjednički kandidat, tražio pomoć od Pantovčaka oko paraobavještajnih uradaka koji su kompromitirali neke predsjedničke kandidate? - pitaju hadezeovci.
Pogledaj originalni članak

Zašto je VNS i predsjednički ured, odnosno Saša Perković, tadašnji Mesićev, a sada i Josipovićev savjetnik za nacionalnu sigurnost stavio u funkciju samo jednog kandidata i kako to da ni jedan drugi predsjednički kandidat za istu stvar nije tražio pomoć na Pantovčaku?

To bi moglo biti tema sutrašnje sjednice saborskog Odbora za unutarnju politiku jer, kako doznajemo, hadezeovci žele da se ova pitanja razriješe i da dobiju odgovore. A Odbor smatraju pravim mjestom za to.

Međutim, kako zahtjev za spomenutu raspravu Odbor još nije dobio, postoji mogućnost da ga hadezeovci sutra na Odboru dostave i da se ove teme rasprave na prvoj sljedećoj sjednici Odbora.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

OB
-obrisani-
20:37 24.02.2010.

HDZ treba jednostavno ignorirati. Oni nisu zaslužili nikakva objašnjenja ni za što, jer su upropastili zemlju. Jedino što su zaslužili je višegodišnji odmor u samicama Remetinca i Lepoglave......

MA
marko53
20:39 24.02.2010.

ljutatrava-pitanje bez nagrade.Kad si zadnji put posjetio psihijatra.

JM
Juraj_MALI
20:21 24.02.2010.

To vam je doslovno onaj Josipovićev slogan PravDA, ali samo što je prešutio ono samo za odabrane.