Odlazak turista

Gužve na cestama: Na Istarskom ipsilonu kolona duga 16 kilometara

Foto: Pixsell
Gužve na cestama: Na Istarskom ipsilonu kolona duga 16 kilometara
14.08.2010.
u 15:08
Kolona se stvorila na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima sa Slovenijom. Pred naplatom na Mirni kolona je duga šest kilometara.
Pogledaj originalni članak

U Hrvatskoj traje još jedan turistički vikend obilježen gužvama na cestama. Najteže je u Istri gdje se na ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija vozi u koloni dugoj 16 kilometara, javlja HAK. Pred naplatom mosta na Mirni kolona je duga šest kilometara.

Na glavnim je cestovnim pravcima promet pojačan i mogući su česti zastoji i vožnja u koloni. Otežano se i u koloni vozi autocestom A1 od čvora Posedarje do tunela Svetu Rok u smjeru Zagreba. Na naplati Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko osam kilometara.

Na autocesti Zagreb-Macelj gužva je u smjeru Slovenije pa se pred naplatom Trakošćan vozi u koloni dugoj oko četiri kilometra zbog čega se promet preusmjerava sa čvora Krapina na državnu cestu D1 prema graničnom prijelazu Lupinjak. Promet je pojačan i na atocestama Bregana-Lipovac i Zagreb-Goričan.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AJ
AJP
18:58 14.08.2010.

Kaj ne bi bilo bolje da se predje na vinjete.

SA
savcar
19:27 14.08.2010.

jel se mi to hvalimo kakve guzve su nam na cestama?zalosno i pateticno, oni koji sjede u tom prometu su vjerojatno vrlo sretni i jedva cekaju da upadnu u tu guzvu i sljedece godine

OZ
ozujsko
07:59 15.08.2010.

kako da nebudu guzve na granicnim prelazima,kad me je jedan carinik,pola ure \"premeco\"direktno na traci,umjesto da mi je rekao da se parkiram desno......