Rok do 30. lipnja

Grad Vinkovci zaprimio 403 zatjeva za legalizaciju objekata

Grad Vinkovci zaprimio 403 zatjeva za legalizaciju objekata
15.01.2013.
u 13:23
Kod nas nije gužva i nemamo na tisuće predmeta koji čekaju na rješavanje jer smo još 2006. počeli s postupkom legalizacije kada smo donijeli Generalni urbanistički plan uređenja grada Vinkovaca
Pogledaj originalni članak

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša grada Vinkovaca zaprimio je 403 zahtjeva za legalizaciju od čega se 80 posto odnosi na stambene i pomoćne zgrade, a ostalo na poslovne objekte. Rok za podnošenje zahtjeva produžen je do 30. lipnja.

– Mi smo spremni i građani se svakodnevno mogu javljati i pitati što ih zanima. Kod nas nije gužva i nemamo na tisuće predmeta koji čekaju na rješavanje jer smo još 2006. počeli s postupkom legalizacije kada smo donijeli Generalni urbanistički plan uređenja grada Vinkovaca i u okviru tadašnjih zakona obavili legalizaciju većeg dijela zgrada tako da nema žurbe i pritisaka – kaže pročelnica Upravnog odjela dodajući kako podnositelji zahtjeva za koje je rok bio 31. prosinca 2012., a koji nisu imali potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev, mogli su podnijeti zahtjev u roku i naknadno ga dopuniti potrebnim dokumentima. Pročelnica upozorava da se nakon tog roka, 30. lipnja, zahtjevi ne mogu podnositi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.