jednokratna pomoć

Grad Osijek isplatit će 10.000 kuna kćerima stradalog para Petričević

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Grad Osijek isplatit će 10.000 kuna kćerima stradalog para Petričević
28.07.2014.
u 15:46
Ivica Vrkić danas je donio odluku da će 14-godišnjakinji i 16-godišnjakinji isplatiti novčanu pomoć od 10.000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Dva dana nakon tragičnog događaja u kojima su malodobne kćeri Slađane i Ivice Petričevića ostale bez roditelja, gradonačelnik Osijeka odlučio je pomoći djevojčicama.

Ivica Vrkić danas je donio odluku da će 14-godišnjakinji i 16-godišnjakinji isplatiti novčanu pomoć od 10.000 kuna. Pomoć će biti isplaćena putem skrbnika kojega će imenovati Centar za socijalnu skrb Osijek.

Podsjetimo, Ivica Petričević (59) ubio je u subotu hicima iz poluautomatske puške suprugu Slađanu (39) u kafiću Tiho te gosta kafića Dragu Lovrića (47). Kafić u kojem je Slađana radila kao konobarica potom je pet sati držao pod opsadom i na koncu je presudio sam sebi.

>>Ubio je Dragu, razgovarali su 10 minuta pa je pucao u ženu

>>'Zaljubili su se nakon rata. Ona je konobarila, a on je svraćao u tu gostionicu'

>>Imao je dvije bombe: Kći i brat htjeli su nagovoriti Petričevića na predaju

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AL
Alkana
22:37 28.07.2014.

Zašto skrbnik iz Centra za socijalnu pomoć? Vjerojatno djevojke imaju rodbinu koja želi preuzeti brigu za njih. Centar je najgore rješenje. Inače, svaka čast Vrkiću!