sređivanje financija

Grad Metković smanjio dug za gotovo milijun i pol kuna

Foto: Facebook/BožoPetrov
Grad Metković smanjio dug za gotovo milijun i pol kuna
19.08.2013.
u 19:44
Na račun grada Metkovića pristiglo je novčanih sredstava u iznosu od tri milijuna 461.620 kuna. Sredstva su potrošena za isplatu redovnih plaća i namirenje gradskih dugova
Pogledaj originalni članak

Grad Metković je u razdoblju od 27. lipnja do 14. kolovoza smanjio svoj dug za 1,460.000 kuna, objavljeno je na službenim stranicama Grada Metkovića.

U navedenom razdoblju na račun grada Metkovića pristiglo je novčanih sredstava u iznosu od tri milijuna 461.620 kuna. Sredstva su potrošena za isplatu redovnih plaća i namirenje gradskih dugova, navodi se u priopćenju.

Stanje obveza smanjilo se u odnosu na izvješće od 10. lipnja i 24. lipnja, a trenutačno je stanje: isplaćene su tri plaće za sve korisnike tako da je dug smanjen s tri na dvije zaostale plaće, dug prema Hrvatskim vodama u potpunosti je podmiren te je plaćena i obveza za mjesec lipanj, obveza za kredit u potpunosti je plaćena, obveze za komunalni doprinos po upravnom sporu s iznosa od 350.000 kuna, smanjen je za 150.000 kuna.

Kompenzacijama koje su u pripremi za dvadesetak dana bit će moguće smanjiti obveze za otprilike 300.000 kuna, dodaje se u priopćenju.

Iz svega navedenog proizlazi da je u navedenom periodu iznos preuzetih obveza smanjen za oko 1.460.000 kuna.

>>'Nakon revizije Metković ćemo pretvoriti u digitalni grad'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.